Wimperextensions

De one-by-one wimperextions die wij plaatsen worden afzonderlijk van elkaar geplaatst op elk eigen wimperhaartje, dit zorg voor een natuurlijk en mooi effect. Om het zo natuurlijk mogelijk te laten lijken maken we gebruik van hoogwaardige anti-allergische wimpers met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt richting het uit einde, precies zoals de natuurlijk wimperhaar is. De extensions worden bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en zodoende geen schade veroorzaakt aan de eigen wimpers.

Wilt u zijde of echt haar extensions (of een combinatie)?

U kunt bij ons de keuze maken uit 2 type extensions of een combinatie ervan, we werken met zijde extensions die zijn vervaardigd uit hoogwaardig anti-allergisch materiaal en zijn in vergelijking met de echte haartjes iets dikker dus ook iets zwaarder. Maar we gebruiken ook echt haar extensions, die zijn daarentegen dunner waardoor je nog meer het natuurlijk effect krijgt. Over het algemeen kiezen de meeste dames bij ons de combinatie van beide. Mocht je zelf een wat zwaarder effect willen bereiken en wat meer mascara willen dragen kun je het best kiezen voor volledige zijde extensions. Wil je het liever natuurlijk houden en niet teveel er laten uitspringen kun je het beste voor de echte haar extensions kiezen.

Levensduur

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimper(s). Uw eigen wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 4 weken om het bij te vullen.

De voordelen

  • Mooie volle en lange wimpers
  • Natuurlijke uitstraling
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
  • Blijven 2 maanden zitten.

Prijzen

 

Volledige behandeling – Basis € 69,95
Nabehandeling met weken € 29,95

 

Volledige behandeling – Natuurlijke look € 79,95
Nabehandeling met weken € 34,95

 

Volledige behandeling – Volle look € 89,95
Nabehandeling met weken € 39,95

 

Volledige behandeling – Glamour look € 99,95
Nabehandeling met weken € 44,95

 

Verwijderen wimperextensions € 24,95

 

Afspraak maken:

Bel voor een afspraak met 06 – 42 12 16 54 of laat een bericht achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.