Microdermabrasie

Een professionele peeling van de huid. De oplossing voor een beschadigde, vermoeiende huid.

Microdermabrasie betekend letterlijk huid (=derma) afslijpen (=brasie) op microniveau. Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. 

De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. 

De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Het effect

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal er na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Hulpzaam bij

  • Rimpels (ondiepe rimpels en fijne lijntjes in de huid)
  • Huidveroudering / verslapte huid
  • Pigmentvlekken
  • Rokershuid
  • Onzuivere huiden
  • Acne littekens
  • Grove/verstopte poriën
  • Grove huidstructuur
  • Futloze, droge huid
  • Huidbeschadiging door de zon

Hierbij werken wij uitsluitend met producten van Dr. Grandel. De producten die wij tijdens de behandelingen gebruiken verkopen wij in de salon en via onze webshop voor thuisgebruik. Zo kunt dit zelf ook gebruiken en vergroot u het succes van de behandeling.

Mocht hier niet tussenstaan wat je van ons verwacht of komt dit niet overeen met de problemen (probleemzones) op huid dan kunnen we een stap verder gaan, denk hierbij aan een fruitzuurpeeling of een behandeling door de Dermapen©

Je kunt op het woord van de behandeling klikken om op die pagina te kijken of dit wat voor u is.

Vragen over de behandelingen zijn natuurlijk welkom en kun je via de website, telefoon of via een bezoekje aan onze salon stellen.

Prijzen

Wij bieden deze behandeling in 3 vormen:

 

Kort maar krachtig: Huid analyse, oppervlakte reiniging, microdermabrasie behandeling en dag verzorging. Deze behandeling duurt 30 minuten.

€ 58,50

 

Standaard behandeling: Huid analyse, oppervlakte reiniging, microdermabrasie behandeling, ampul, masker en dag verzorging. Deze behandeling duurt 45 minuten.

€ 73,50

 

Luxe behandeling: Huid analyse, oppervlakte reiniging, microdermabrasie behandeling, verwijderen van onzuiverheden, ampul,  masker en dag verzorging. Deze behandeling duurt 60 minuten.

€ 93,50

 

Afspraak maken:

Bel voor een afspraak met 06 – 42 12 16 54 of laat een bericht achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.