Schoonheids-
behandelingen

Wil je dat er goed voor je huid gezorgd word, wil je lekker relaxen en het een keer uit handen geven, heb je (plaatselijke) huidproblemen of wil je gewoon een keer heerlijk tot rust komen op onze verwarmde behandelstoel, voel je dan welkom voor een professionele schoonheidsbehandeling die aansluit bij jou wensen. 

Wij hebben de meest gevraagde behandelingen, wensen van onze klanten bij elkaar gelegd en onze bijna 10 jaar ervaringen en daaruit de volgende behandelingen samen gesteld.

Elke behandeling begint met een huid analyse, we willen er natuurlijk van verzekerd zijn dat wat we aanbieden geschikt is voor je type huid en ook het gewenste effect word behaald. Hierop baseren wij ook de keuze van de ampul die wij tijdens de behandeling gebruiken, los van de mooie kleuren die er in zitten hebben ze allemaal een andere werking, denk hierbij aan: Collageen, Hyaluron, Retinol, Cell repair, Collagram, Contourlift etc. Dan word vervolgens je huid goed gereinigd en krijg je de eerste peeling op en tegelijkertijd word de vapozone gebruikt, dit is een stoomapparaat, hierdoor gaan de porien open en word de huid verwarmd en verweekt zodat het gemakkelijk is om oneffenheden uit de huid te verwijderen. Vervolgens gaan we verder met de door jou gekozen behandeling:

Hierbij werken wij uitsluitend met producten van Dr. Grandel. De producten die wij tijdens de behandelingen gebruiken verkopen wij in de salon en via onze webshop voor thuisgebruik. Zo kunt dit zelf ook gebruiken en vergroot u het succes van de behandeling.

Mocht hier niet tussenstaan wat je van ons verwacht of komt dit niet overeen met de problemen (probleemzones) op huid dan kunnen we een stap verder gaan, denk hierbij aan een fruitzuurpeeling of een behandeling door de Dermapen©

Je kunt op het woord van de behandeling klikken om op die pagina te kijken of dit wat voor u is.

Vragen over de behandelingen zijn natuurlijk welkom en kun je via de website, telefoon of via een bezoekje aan onze salon stellen.

Prijzen:

Kort maar krachtig: Deze behandeling word vaak geboekt in een combinatie met aan type behandeling aan onze salon,  bijvoorbeeld nagels, permanente ontharing, wimper behandeling etc. 

Gemiddeld duurt deze behandeling 45 minuten en aanvullend op het standaard begin krijgt de huid een  oppervlakte reiniging, diepte reiniging, een ampul, een masker, een dagverzorging en thuis advies.

€ 54,95

 

Standaard behandeling: Heb je een mooie huid zonder teveel probleemzones en wil je je graag een keer laten verwennen dan is onze  standaard behandeling een goede behandeling.

Gemiddeld duurt deze behandeling 60 minuten en aanvullend op het standaard begin krijgt de huid een  oppervlakte reiniging, diepte reiniging, een ampul, een gelaatsmassage, masker, een dagverzorging en thuis  advies.

€ 64,95

 

Luxe behandeling: De luxe behandeling is een aanvulling en verlenging op de standaard behandeling.

Gemiddeld duurt deze behandeling 90 minuten en verder zullen de onderdelen van de standaard behandeling  uitgebreider zijn met als aanvulling nog een oogserum.

€ 84,95

 

Relax behandeling: Heb je een drukke tijd achter de rug, een stressvolle periode, en / of heb je minder tijd aan jezelf gespendeerd  dan gebruikelijk, dan is een heerlijke relax behandeling een goede uitkomst.

Gemiddeld duurt deze behandeling 60 minuten en aanvullend op het standaard begin krijgt de huid een  uitgebreide massage, ampul, een dagverzorging en thuis advies.

€ 64,95

 

Tiener behandeling: Elke tiener herkend zich hier wel in, onzuiverheden, ongewenste haartjes, kleur verschillen van de huid. Hoe  vervelend dit ook is, hier hoef je niet mee rond te blijven lopen, we zullen er alles aan doen zodat je die tijd  doorkomt met je zelfvertrouwen en niet druk hoeft te maken over deze dingen.

Gemiddeld duurt deze behandeling 45 minuten en aanvullend op het standaard begin gaan we ons vooral  druk bezig houden met het schoon maken van de huid en het verwijderen van onzuiverheden, natuurlijk word  het afgerond met een masker, een dagverzorging en thuisadvies.

€ 54,95

 

Anti-Age behandeling: De titel zegt het al, wil je de veroudering van de huid tegengaan is deze Anti-Age behandeling een goed  begin.

Gemiddeld duurt deze behandeling 75 minuten en aanvullend op het standaard begin krijgt de huid een  borstelreiniging, een vapozone voor het verwijderen van onzuiverheden in de huid, anti-age ampul,  uitgebreide massage, masker, oogserum, een dagverzorging en thuisadvies.

€ 74,95

Toevoegingen

Naast de bovenstaande behandelingen zijn er nog een aantal toevoegingen mogelijk

 

Epileren van de wenkbrauwen

€ 19,95

Epileren bovenlip

€ 11,95

Epileren wenkbrauwen + bovenlip

€ 31,90

Verven wimpers of wenkbrauwen

€ 19,95

Afspraak maken:

Bel voor een afspraak met 06 – 42 12 16 54 of laat een bericht achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.