Bij Beautysalon Ela kunt u terecht voor alle soorten van visagie, wilt u een mooie avond of party make up, anti aging make up, natuurlijke make up of bruins make up dan kunnen wij u daarvan voorzien en laten zien wat er mogelijkheden is. Wij werken uitsluitend met de make up van Arabesque en de producten die wij gebruiken zijn ook te koop.

De visagie producten die bij Beautysalon Ela worden gebruikt zijn van het merk Arabesque. U kunt bij ons terecht voor alle soorten visagie van glamour tot themafeest make-up. Hieronder vind u wat informatie over de mogelijkheden natuurlijk is er bij visagie veel meer mogelijk als we hier kunnen laten zien dus u kunt ons altijd vragen naar de mogelijkheden.

Bruids make-up

De mooiste dag van uw leven kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een mooie bruidsmake-up. Wij kunnen er voor zorgen dat u op uw dag make-up draagt die bij u past en die de hele dag goed blijft zitten. Misschien heeft u zelf al een bepaald idee, hiervoor kunt u plaatjes of andere voorbeelden laten zien. Als u geen ideeen heeft dan is dat ook goed. Op de trouwdag verzorgen wij de make-up bij u thuis. Garantie en tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Bij de proefsessie gaat u niet eerder weg voordat u 100 procent tevreden bent. Uw bruiloft is immers één van de belangrijkste dagen in je leven.

We maken ongeveer 6 weken voor (of veel eerder) uw trouwdag een afspraak voor de proefmake-up. We stemmen de make-up onder andere af op uw trouwkleding. Uiteraard kan dit ook in onze schoonheidssalon gebeuren. Als u in het dagelijks leven geen tot weinig make-up draagt, zullen wij deze op de trouwdag ook niet te zwaar maken. Als u tevreden bent noteren wij welke producten er gebruikt zijn. Ook maken we digitale foto’s zodat we op uw trouwdag nog precies weten hoe de proefmake-up werd aangebracht. Op de trouwdag verzorgen wij de make-up bij u thuis. Graag willen we ruim voldoende tijd hebben om u mooi op te kunnen maken (ongeveer 1 uur). Zo kunt u ontspannen aan uw trouwdag beginnen.

Belangrijke gasten zoals de (schoon)moeder, bruidsmeisje(s) vriendinnen en andere familieleden willen er op deze onvergetelijke dag ook mooi en netjes uitzien en ook zij kunnen natuurlijk worden opgemaakt.

Feest

Heb je een themafeest een gala, wil je een gelegenheidsmake-up of ga je gewoon een avondje uit? Laat je dan eens van een hele andere kant zien! We kunnen voor jou de bijpassende make-up verzorgen. Misschien wil je een keer ‘anders’ op de foto en een fotosessie door een professionele fotograaf laten maken. Denk bijvoorbeeld aan glamourfoto’s, Of misschien juist naturel make-up. Maak nu een afspraak bij de visagiste en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

Prijzen

Dag Make up v.a. € 31,50
Avond Make up v.a. € 44,50
Proef Make up v.a. € 57,50
Bruids Make up v.a  € 85,50

Toevoeging

Nep winpers € 12,95

 

Afspraak maken:

Bel voor een afspraak met 06 – 42 12 16 54 of laat een bericht achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.