Nagelstudio

Uw handen en nagels zijn uw visitekaartje. Wij willen daarom graag voor uw nagels en handen zorgen. Mooie nagels accentueren de charme en de stijl van een vrouw. Meer dan ooit neemt zij haar nagels bewust mee in haar totale look.

Nagelverzorging, nagelverlenging en nail art behoren steeds meer bij de hedendaagse uiterlijke verzorging van de vrouw van nu.

Wij hebben hierin een breed scala aan mogelijkheden, passend bij uw wensen, hieronder daarvan een opsomming.

Manicure:

Acryl Nagels

Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een penseel op de nagel aangebracht. De acryl wordt hard in enkele seconden. Acryl nagels zijn sterk, duurzaam en ideaal voor mensen die nagels bijten.

Gel Nagels

Gel is een stroopachtige substantie die uithardt onder het licht van een UV lamp. Bij deze behandeling wordt een laagje gel over uw eigen nagel aangebracht, uitgehard en in vorm gevijld. Gel nagels zijn flexibel, transparant en hebben een mooie glans.

Gellak

Gellak is de beste uitvinding ooit voor wie houd van prachtig verzorgde gelakte nagels. Met de komst van gel nagellak heb je geen last meer van chippen binnen 2 dagen. Door gellak zijn je nagels voor ongeveer 3 weken voorzien van prachtig glanzende (long lasting) nagellak. Ook beschermt gel nagellak je eigen nagels, maakt ze sterker en voorkomt dat ze breken of scheuren. Een van de beste voordelen is dat de gel nagellak direct droog is na het uitharden onder een UV lamp. Je kan dus direct weer verder met je dagelijkse bezigheden zonder je zorgen te hoeven maken om je nagellak. 

BIAB

BIAB staat voor “Builder in a Bottle” deze behandeling is bedoeld voor de natuurlijke nagels. Tegenwoordig hebben we namelijk zoveel mooie producten waarmee we de natuurlijke nagel kunnen versterken. Dus voor diegene die geen kunstnagel wil maar natuurlijke sterke nagels is dit een hele goede behandeling.

Nail Art

Nail Art is de finishing touch voor je kunstnagels en geeft ze een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven. Voor het design van de nail art kan worden gekozen uit een groot aantal voorbeelden. Nagels kunnen prachtig versierd worden met verschillende materialen: nagellak, glitter, steentjes en gekleurde gel en gekleurde acryl poeder.

Hygiene

Uit Hygiënische overweging krijgen alle klanten een eigen nagelvijl. Deze blijft, voorzien van naam van de klant in bezit van Beautysalon Ela ten behoeve van de nagelbehandeling. Alle instrumenten en bitjes worden gereinigd in “Barbicide”.

Pedicure:

Tijdens de behandeling zullen uw handen en nagels verzorgd worden met een peeling met etherische oliën en worden uw nagels gevijld. Desgewenst kunt u kiezen voor een transparante nagellak of u kiest voor een mooie kleur naar keuze en worden uw nagels professioneel gelakt. 

Prijzen

Manicure

Gel nagels

Nieuwe set € 61,95
Nabehandeling € 45,95

Gellak

Gellak op natuurlijke nagels € 35,95
Gellak op teennagels € 45,95

Acryl nagels

Nieuwe set € 61,95
Nabehandeling € 45,95

Biab

Biab op natuurlijke nagels €  45,95

Acryl gel

Nieuwe set € 61,95
Nabehandeling € 45,95

Manicure en overige behandelingen

Manicure behandeling incl. lakken € 29,95
Nail art per nagel vanaf  € 4,-
Verwijderen van product (acryl, gel, gellak) incl. nabehandeling € 32,95
Verwijderen van Solarnagels incl. nabehandeling € 37,95
Reparatie per nagel € 6,95

Pedicure

Gellak op teennagels €  45,95

 

 

Afspraak maken:

Bel voor een afspraak met 06 – 42 12 16 54 of laat een bericht achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.